måndag 27 juli 2009

tuffa dagar

Mår inget vidare och har därför inte kännt att jag haft något att berätta/orkat berätta. Kroppen har helt rasat ihop och nu är det bara att vänta på att det ska börja vända. Men vidrigt är det.
Man är trött, arg, maktlös och ledsen.

Johan är underbar och kommer in och sitter här en stund varje dag. Glädjande avbräck! I övrigt går tiden genom att titta på Sim VM från Rom. Det ser så härligt ut, dom får i 30 graders värme dyka ner i den blåa ljuvliga poolen! Kommentatorerna Lindeborg och Chrunak är grymt samspelta och underhållande att lyssna på! Mer underhållande att lyssna (och se på) var denna lilla filmsnutt där Adam och Alex sjunger Imse Vimse spindel. Tyvärr går det inte att vända på formatet så ni får väl vända datorn eller nåt' för att se... :-)

Slänger in ett par bilder från senaste dagarnas MMS skörd också. Alex och Johan var ute och plockade svamp skickade den ena och den andra är från mina kusiner som är nyanlända på Island. Ett riktigt drömresemål!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Kom igen Anna, vi tänker på dig! Albin

Anonym sa...

Hon som filmar Imse måste visst bli lite stadigare på handen, hrm, annars är de båda gossarna bara för bedårande och jag är inget partisk alls. Är så himla tomt utan dig här i skeda så vi hoppas hem dig snarast. Fortsätt du bara med din otroliga kämparglöd så ses vi snart. Kramen från oss alla i sollunden/Nillan

Anonym sa...

Hej gumman! Vi tänker på dig!Hoppas du blir piggare snart! Tur att du har en så fin & fantastiskt härlig familj! =)
Stora kramar Jenny & Magnus & tjejerna