tisdag 27 augusti 2013

Röntgad och provtagen

I går eftermiddag fick jag så komma in på en akutröntgen. Återigen eloge till suverän personal, effektiva, duktiga och trevliga röntgensköterskor. Det gjordes en datormografi av buk med kontrast. Två timmar senare kom svaret att det var vätska som samlats och spänner upp magen så sjukt mycket. Idag, tisdag, ska jag få komma in igen och de sätter väl någon typ av dränage för att bli av med det. Thank good, säger jag. Det är löjligt obekvämt att få en motsvarande, "gravid i sjättemånaden" mage, på bara tio dagar. Det finns inga andra organ där inne som fått tid på sig att förbereda sig på att dela platsen, så det gör väldigt ont.

Man undrar varför det blivit så här, ska bli intressant att få höra. Är det för att levern plötsligt fungerar dåligt är det ju förstås bad news, men är det så att levervärdena och leverfunktionen försämrats pga det här och att vätskeansamlingen kommer av annat, ja då är det kanske inte så farligt.

Nog sjuksnack - står en lätt upp i halsen!

I helgen gick Bruks-SM av stapeln. Anordnat här av Östgötadistriktet. Den avslutande lydnaden gick i söndags på Mantorpstravet och jag åkte dit och kollade. Det var en härlig dag i underbart väder, spännande upplösningar och många fina, duktiga hundar!! Att spårhundsgruppen sedan vanns av en av mina klubbkompisar, Annika Wiberg och Lennox, gjorde inte saken sämre!! 1,5 poäng skilde de tre ekipagen i toppen inför avslutningen så det var verkligen spännande! Stort grattis Annika!!! Kul att bara bara där, träffa folk och låta sig inspireras!

Vår egen träning fortsätter framåt efter bästa förmåga. Hoppas kunna ställa upp på tävling på söndag (lägre sök), beroende på hur allt går här i veckan. Vi är liksom redo att lämna lägre klassen bakom oss. Vi blev ju uppflyttade till högre spår i våras, men lyckades inte med det i söket. Håller tummarna för på söndag.

Igår fyllde faktiskt Polka två år!!!
Älskade, älskade vän. Så imponerad av hennes klokhet, glädje och så kunnig och balanserad hon redan är! Hon, ihop med några andra viktiga pusselbitar, har jag att tacka allt för när det gäller att ha kommit igenom det här senaste året!

- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer: