måndag 28 januari 2013

Minus sex komma fem plus fem komma sjuttiofem blir ungefär noll

Idag var det Alex tur att åka till sjukhuset. Vårdcentralen skickade en remiss till ögonkliniken på US efter hans femårskontroll när han inte riktigt passerade igenom distrikssköterskans syntest. Han var sjukt taggad inför att åka till sjukhuset "äntligen var det hans tur" (han har aldrig varit där innan förutom i samband med att han föddes). Peppar, peppar så har han varit så himla frisk jämt :-)
Besöket på ögonkliniken gick väldigt bra. Han skötte sig så himla bra och doktor Sophia kunde inte hitta några som helst tillstymmelse till synfel. Verkar otroligt eftersom både hans mamma och pappa har väldigt dålig syn...med glasögon och linser med ordentlig styrka (Johan minus och jag plus) sen barnsben.



Fick ta bild på hans stora pupiller eftersom han inte förstod varför han började se så dåligt efter att ha fått ögondroppar...




Måndagsträning m Polka på klubben ikväll. Fulla av inspiration efter helgen testade vi delar av det vi lärt oss. Vi matade på med flera lugna och bra framförgående, apportering med gripande utan att slå med tassarna, kryp, skall och hopp. Fokus på att lyckas, träna "muskelminne" och "hjärntvätta"!! Kände mig väldigt nöjd med utfört träningspass efteråt!! Oj, vad kul det är :-)

Inga kommentarer: