måndag 21 januari 2013

Ordentligt firad!!

Fyllde jämna 40 i förra veckan! Har blivit furstligt firad med middagar (hummer och champagne på själva födelsedan'), kalas, hälsningar, samtal, SMS, blommor, uppvaktningar, fest. Och i veckan kommer lite släkt och firar ännu lite :-) Lyxigt värre!!! Huset är så fullt i vackra blommor att man nästan blir tårögd!
Vi har hela tiden planerat för en "ordentlig" 40-års fest till sommaren, när man kan vara ute på magasinet, men det fick bli en "förfest" i lördags i glada vänners lag här hemma i lördags. Spontant planerad, hastig inbjudan men många kunde och med hjälp av ovärderliga svärföräldrar, fantastisk make och alla övriga hjälpsamma släkt och vänner gick det hur bra som helst. Hitlevererad caterad mat från Oscars i stan' - och idag kör vi tillbaka det odiskade porslinet - löste det hela supersmidigt (och gott var det).
Finns det något härligare än att samla goa vänner till en uppsluppen fest? Vi njöt i fulla drag!
Trots att lördagen bjöd på bitande kallt, men magiskt vackert väder, fick jag igenom min önskan om en varm fördrink utomhus vid brinnande eldar! Sååå mysigt!
(Jag har ont om fina bilder från tillställningen, om någon gäst har lite bilder de vill dela med sig av så skicka gärna över!)




Inga kommentarer: