söndag 2 augusti 2009

"take" - men feber

I går steg plötsligt febern igen och jag blev rejält sänkt i en ny infektion. Dom bytte till ett nytt pencilin, som jag tyvär var allergisk emot. Nu har jag utslag som kliar frenetiskt på bröstkorgen och hårbotten. Har sovit mest hela dan' idag men nu har nog febern äntligen lagt sig lite grand.

Good news var dock att Holger, läkaren, kom in idag och berättade att jag hade 0,2 i värde på en slags vita blodkroppar. Det värdet har den senaste veckan legat på >0,1. Så fort värdet kommer upp i mer än 1.0 så hävs min isolering. Kanske om några dagar om allt går som det ska!

Johan har skickat två bilder hemifrån idag. En med Alex och Bella på trappen till den nya lekstugan och den andra bilden är på Alex när han försöker hjälpa sin pappa i trädgården!! Johan håller på och röjer lite runt kökslandet och ska sätta upp en slags spalje. Tror det kommer bli jättefint!

4 kommentarer:

Tove sa...

tänk att du hade tillräckligt med vita blodkroppar för att få allergisk reaktion... eller det var kanske gamla antikroppar på något sätt.

härligt att värdena börjar stiga! blir skönt när ditt eget immunförsvar tar hand om infektionerna.

Nisse är i Blekinge och tittar på segelbåt åt oss! Han stannade till i Skeda så att hundarna fink pussas lite.

Hoppas febern ger med sig!

KRAMAR!
fam fall

Anonym sa...

Hallå där! Det var så himla mysigt att äntligen få träffa dig live, känns som det var länge sedan och det är verkligen tomt utan dig här hemma.

Hoppas verkligen allt går din väg så isoleringen släpps snart så du åtminstone kan röra dig i korridorerna.

Ha det kanon´, vi ses och hörs/kram Nillan

Polka & Chilli och deras klan sa...

Stort tack för CD'n som Nils kom med! Kul att han stannade till så att tjejerna fick hälsa på varann. Hur gick det med båten, slog han till?

Tack med till Nillan för ditt besök. Det var skönt med lite avbräck! och tack för den fantastiska videon som kom på MMS idag. Det kom allt lite tårar igen.

Tove sa...

Det verkar som att vi blir båtägare! Den kommer ligga kvar i Blekinge tills våren då vi har svårt att få in en seglingsvecka just nu!