onsdag 5 augusti 2009

Febern forsatte att åka jojo

Det har varit ytterliggare ett snurrigt dygn med en feber som så fort den fått chansen stuckit upp till nära 41 grader. Kroppen är otroligt sliten, ja, psyket också.. Tack för alla peppande kommentarer i går!
I dag kom Johan in hit på förmiddan' och satt hos mig mest hela dan'. Lyxigt att ha någon som fixar med svalkande handdukar, någon som lägger på filtar, tar bort filtar. Skönt att ha någon här när doktorn och sköterskorna kommer in och pratar och man själv knappt känner sig vid medvetande.

Nu är febern nere i 38,6 och jag har inte fått något febernedsättande sen klockan ett. Så peppar, peppar hoppas att kulmen är nådd!

Tittar ut och ser att det verkar vara en jättefin dag! Och bara för en liten stund sedan kom denna härliga badbild på Alex och kusinen Emma!!

8 kommentarer:

Tove sa...

Vi håller tummarna att febern fortsätter nedåt och att du kommer hem snart! kliar det lika mycket?
Vet du att vi har fått ett halvt löfte om en plats på ett ur&skur-flerfamiljsdagis. Lite flummigt, men det verkar himla trevligt och Ebba ville inte gå därifrån när vi hälsade på. Jag frågade var man hämtade barnen ngnstans och de svarade typ ja, här i skogsdungen, förutom på vintern för då åker vi ju skidor eller skridskor på eftermiddagarna!

Maria sa...

Förstår att det är jävligt jobbigt.
Kämpa på! Kram Maria

Anonym sa...

Anna! Håll huvudet kallt och kämpa på. Du kommer att klara detta! Tänk på att jag har kokat hjortronsylt till dig och det är så himla gott med kall glass. Nyss hemkommen från de jämtländska myrarna där det var ont om hjortron men gott om mygg!!
Kram Anki o Lukas

Anonym sa...

Goa Johan - en riktig klippa, skönt att du har honom vid din sida!
Håll ut, vi köpte flera askar med chokladbollar på Skänninge Marken idag,... de går åt fort men några har sparats i ditt namn:-) Kram Lydia

Anonym sa...

Kom igen Anna, vad skulle vi annars göra...

Massor av kramar från Jennifer

(vår sommarjobbare på Frapp har upptäckt Håkan Hellström) :-)

Anonym sa...

Vad mycket du ska behöva vara med om min vän! Är glad för att du är en vinnarskalle av rang; längtar tills du kommer imål!

Massor av kramar och energi från Madde

sassa sa...

Hej!
Ser att du har det tufft milt sagt. Jag hoppas verkligen att kulmen är nådd nu och att din feber sjunker och att det "Magiska värdet" höjs till 1,0!!! Håller tummarna att det vänder mot lite ljusare tider för dig och din familj!
Kämpa på!
Hälsningar
Sassa

Anonym sa...

bet she is real good in bed