söndag 23 september 2012

Äntligen sökträning

Det har gått nästan tre veckor veckor sedan det var sökträning för Polkas del. Så det var en som blev MYCKET glad idag när söktäcket kom fram. Full fart som vanligt men det gick ganska så bra. Vi kör på som vi gjort ganska så många gånger nu. Fem skick, fyra figgar och ett tomskick. Tomskicket gick inte så bra, blev väldigt grunt varpå jag tog in henne och skickade om. Den här gången gick det bättre, långt, rakt ut, men hon blev väl konfunderad över varför jag skickade om henne så hon höll på länge och väl (för länge) innan jag fick tillbaka henne till stigen. Ja, ja, bara att träna mer så blir det säkert bra :-)
Lite ont om träningskompisar som hade möjlighet att vara med på dagens träning så familjen fick följa med för att agera figuranter.

Chilli fick vara med och valla rutan och efter vi var klara fick hon ta sig an ett nytt, kort släpspår. Lite okoncentrerad idag, men hundbus med Polka och Tarras precis innan och ny lina och mer publik gjorde det lite onödigt rörigt kanske. Men hon löste uppgiften efter lite strul och kom nöjd fram till klöven :-)



Inga kommentarer: