tisdag 4 december 2012

Hej mitt vinterland!!

Som från ingenstans dök den riktiga vintern upp - så välkommen och så härligt!! Det är så vackert ute att man liksom inte kan låta bli att gå och vissla eller gå och nynna på en låt.

Det ringde bröllopsklockor i Klockrike kyrka i lördags för kollegan Christin och hennes Carl. Vilken dag dom fick - sååå fint - och visst var dom vackra!


Alex och hundarna gillar också vinter - perfekt!!! Alex skidor kom fram på en gång. Hoppas han kan tänka sig att hålla på med längdskidor, det är ju så himla roligt! Roligt var det i söndags när han körde "tävling" och blev filmad.
Ska se om jag lyckas ladda upp länken här (OBS roligast är att se filmen m ljud):
Alex alias Ida Ingmarsdotter

Har fått kallelse till läkare nu så i morgon onsdag är det dags. Blivit kallad till annan läkare än tidigare. Vet inte om man ska tolka det på något sätt men det gör jag nog... Hoppas på att den här är expert på sega levermetastaser som inte riktigt vill börja ge med sig -vi får tro det!

Snart kommer det att komma ett riktigt nördigt hundinlägg här på bloggen. Är så lycklig efter senaste spårpasset med Polka (förra helgen) och den här helgens sökträning.... Jag tjatar men oh vilken ljuvlig hund Polka är!
De är också helt underbara att ta med sig ut i vinterskogen -de gillar snön det är då säkert!


3 kommentarer:

malleo sa...

Underbar film med Alex! Så snygg han är i sin lila overall. Det snöar hos oss och Neo och Loke är överlyckliga. Kram Malin

Polka & Chilli och deras klan sa...

Visst är overallen snygg!! Han valde själv färg :-)
Kul att det kommit snö till hela landet - har de kunnat testa snowracerna?

malleo sa...

Jepp, Vi fick skruva ihop dem snabbt som bara den i söndagsmorse och de blev jätteglada för dem!