onsdag 12 december 2012

Minisemester

Vi har hela hela hösten suttit och tittat på annons i tidningen med DN-kort erbjudandet, åk två betala för en till Salzburger Hof, Badgastein (julbordsresa två nätter). Och i fredags slog vi till och bokade, det fanns några platser kvar till tisdag 11/12 så det slog vi till på. Fick även med oss vännerna Magnus och Sandra!





Igår förmiddags flög vi från Landvätter och var här nere på plats vid tre-tiden. Tagen av transferresan från Salzburg och hit - länge sedan jag var i alperna och förträngt hur maffigt det är :-)




Igårkväll åt vi ett dignande julbord som verkligen var fantastiskt!!! Hotellet är sådär fint som man ser på bilderna i katalogerna :-) Vi går mest runt och njuter av vara här och har väldigt, väldigt roligt!!!







Idag tror jag det blir en tur upp på berget för att sätta sig på en hytte och dricka glüwine, testa lite bad i spa-avdelningen och ladda inför femrättersmiddag ikväll :-o !!!
Väderprognosen säger kallt och klart väder idag med sol - det håller vi tummarna för!

1 kommentar:

malleo sa...

Vad mysigt det ser ut. Har sett reportage om hotellet, ser verkligen fint ut. Här hemma har julhandeln börjat så smått. Kram Malin