torsdag 29 april 2010

Underhållande träning på klubben

Torsdagsträning på klubben - ja, vi har åtminstonde ambitionen att vi ska komma upp dit och träna på torsdagar. Idag lyckades vi, åkte upp och tog Alex med oss eftersom hans pappa var tvungen att jobba. Fulllastade med leksaker (till barn och hund), frukt, hundgodis och blöjor gav vi oss av. Det gick ganska så bra... Att träna med störning är väl nyttigt...

Det roligaste var när jag och Bella höll på och träna kryp. Alex kom då raskt över till oss på lydnadsplan, slängde sig ner på backen bredvid Bella och deklerade "jag kan också krypa" - och så kröp dom båda två. Bella fick korv ur lilla burken (Johans tömda snusburk) - "jag vill också ha korv", så det slutar med att det ligger två stycken på backen och stäcker upp munnarna efter korv.... Önskar man kunde fått det på film.

Efter en session på lydnadsplan gick vi upp till uppletande rutan ihop med några andra ekipage. Där hittade en lycklig Alex en riktigt ordentlig dypöl som han mer eller mindre fastnade i... Jag hällde väl ut 2 dl vatten ur varje stövel när vi var färdiga! Men Alex han var nöjd!

Inga kommentarer: