Det var förbokat en avsmakningsmeny m vinpaket så det var bara att sätta sig och hänga med på en kul upplevelse! Förutom nedanstående rätter som står på menyn kom det in en aptitretare till den inledande champagnen iform av en jordärtskocksoppa och en "mellansvalkare" mellan huvudrätterna - en smakfull äpplesorbet!
Avsmakningsmeny
Jordärtskocksbakelse med inkokta vinteräpplen, rödbetskompott samt sotad vildfångad svensk regnbåge
Sous-videbakad ankleverbakelse med syrlig äppelpuré, brysselkål samt grillad surdegsbaguette
Lättrimmad grillad hälleflundra, krokfångad på västkusten, med citron- och pepparsås, avokado- och rädisekompott, knaperstekt rökt lax samt potatispuré
Brässerad kalvkind med pancetta samt potatispuré smaksatt med caprinelle och olivolja
Ost med utvalda tillbehör
Lakritspoundcake med citronkräm samt tranbärssorbet
Det var en spännande "resa" att få ta sig igenom menyn. Allt var inte 100%-igt bra och jag hade kanske, om man får vara petig, väntat mig mer av denna omtalade restaurang. Men det allra mesta var bra, gott och kul att få prova. Mina favoriter av rätterna var den inledande soppan, den första förrätten m regnbågslax, den bräserade kalvkinden samt ostbrickan.
Vi satt och åt från kl sex till klockan halv ett - känns som ett tydligt tecken på hur trevligt vi hade :-)
Tusen, tusen tack till paren Sunnerud, Lorin och Birgersson!!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar