måndag 3 augusti 2009

Spaljén


Så här fin blev spaljén som Johan och Alex satte upp längs med kökslandet! Mina flitiga trädgårdsabetare, som jag saknar så enormt. Pratar med Alex en liten stund i telefon minst en gång om dan'. Häromdagen skulle vi säga hejdå och avsluta samtalet och Alex säger: "Hejdå mamma" - och pussar telefonen...

Febern "went nuts" och var uppe i 40 grader i natt. Mina utslag har förvärrats och är nu på hela kroppen. Dom är lite konfunderade varför. Inga värden i bloden visar på någon infektion så någon antibiotika behövs inte. Det kom in en smittskyddsläkare nyss för att titta lite - kunde utslagen vara någon barnsjukdom eller så? (lätt ironiskt eftersom vi skämtat om det på jobbet och frågat om jag måste börja om med alla vacinationer nu...) Men läkararen trodde inte på någon sjukdom utan att det är någonslags allergiska utslag. Ska försöka sätta ut så mkt tabletter som det bara går nu för att se om det kan hjälpa. Får kortison och tavegyl för att dämpa klådan och febern.

Någon som gillar lite juste country/folk/pop. Surfa in på den här länken och lyssna på en svensk tjej, Alice Bange som nyligen varit i Nashwille och spelat in en skiva.

Inga kommentarer: