torsdag 13 augusti 2009

Den frisläpptas vardag!

Dagarna går i lugnt och skönt tempo. Går upp med Alex på morgonen och sitter och myser med honom och vällingen i soffan. Vid sju äter vi frukost hela familjen. I går lyxade Johan till det ordentligt och gjorde riktig ägg & bacon frukost!!! Johan åker sen iväg med Alex till dagis strax innan åtta och då kan jag dricka te, läsa tidning och lyssna på radio. Men radion?!? hmm... P3 har ett vansinnigt, inte roligt, morgonprogram och alternativet radio Östergötland kryper i kroppen på en... och reklamradiokanalerna går bort. Det får väl bli P1 men man vill ju ha lite skön musik. Någon som känner sig manad att starta en radiokanal??

Tog en första lite längre promenad igår. Stavarna och jag gick en bit ner på markvägen bakom gården och vände. Ska vara snäll mot kroppen och låta den bli stark igen, långsamt. Bella får ju inte bo hemma hos oss nu i början pga infektionsrisken. Det är ett ganska så tomt hus utan henne... för att inte prata om den lilla promenaden igår utan hund!?! Men tror att Bella trots allt är ganska så nöjd, bor hemma hos Alex kusiner och får full passning...

I dag ska jag tillbaka till sjukan för provtagningar. Hoppas att de värden som ska uppåt har stigit och de som ska ner har sjunkit. Har en hel del besvär med klåda och så fortfarande, får höra vad de säger om det.
Bilden är på fantastiskt vackra blommor som kom med blomsterbud från Maria, Johan och Vera i tisdags. En enastående bukett som verkligen lyser upp köket!!!

2 kommentarer:

Annika sa...

Så härligt att du är hemma igen! Och vilken underbart vacker blombukett! Ta det lugnt och se till att bli stark igen! Är så glad för din skull!

Och ja, hit till Grövelsjön måste ni åka! Tror att september med vackra höstfärger är perfekt. Vi njuter av varje stund, vandrar i timmar och sitter och gottar oss i solen. Många har hundar med sig - verkligen en perfekt semester även för hundarna!
Kram

Tove sa...

Hoppas att proverna var bättre och att du fortfarande mår bra! Bara att komma hem måste höjt välmåendegraden ett par snäpp! Jag, Ikka och Ebba är fortfarande ensamma hemma. Vi har dock fullt upp med att hälsa på vänner. Ebba sommade just i min famn en halvtimme tidigare än vanligt när jag satt och kollade youtube-klipp... Imorgon ska vi hem till Katja och Linn och äta frukost. Det blir mycsigt bland flyttkartongerna.

Kram!