tisdag 4 september 2012

Ultimata pepp-helgen

Vi väntar fortfarande på att få komma till Onkologen för att få vidare besked efter provtagningar och röntgen. Men idag tisdag är det dags. Känns märkligt, det har hunnit gå en hel månad sedan den där dagen på vårdcentralen då läkaren meddelar att de sett metastaser på levern - en hel månad utan att vi fått träffa någon som kan förklara mer vad det innebär och vad det kommer att betyda. Men det har också varit veckor där man på sätt och vis kunnat gå runt i någonslags lycklig ovisshet, just för att man inte vet bättre... Dock blir man påmind på grund av smärtan i magen och en påtaglig trötthet och då kommer förstås oron.
Det är lätt till tårarna, dom kommer varje dag, av en vacker låt, av vackra Alex som är så snäll, så snäll och gudomligt söt, blir rörd till tårar av alla snälla människor som ringer eller jag träffar som säger/skriver vackra saker (eller bara visar att dom bryr sig), eller så räcker det att vädret är vackert och hundarna är underbara för att tårar ska börjar rinna...
Men som rubriken ville visa så är det också mycket pepp och styrka jag får av allt nyss nämnda som framkallar tårar. Helgen var FULL av pepp och styrkeenergi!!! Finaste Carolina och Jennifer kom upp från Skåne och hälsade på. Anlände i fredagskväll och i lördags morse var det direkt uppställning och arbete som väntade. Det var ju dags för Bondens egen Marknad. Tjejerna var grymma var exemplariska säljare :-) Vi hade så kul!!!

På kvällen sen var det dags för stadens store son Lars Winnerbäck att äntra scenen ute på hans verkliga hemmaplan i Vidingsjö. Vi var givetvis där! Magisk konsert och en magisk afton som avrundades med en månskenspromenad längs motionsspåret tillbaka till dit vi ställt bilen (ni som är inbitna fans förstår att vi gick längs "elljusspåren som ledde hem....").

Konsertföljeslagare - en härlig blandning av riktigt gamla barndomsvänner, halvgamla vänner och ganska så nya vänner :-) Alla med ett gemensamt att de är riktigt goa kompisar, starka furor att luta sig emot när det behövs!

Söndagen innebar tävlingsdebut för mig och Polka. Vi åkte till Askersund för att vara med på en appellspårtävling. Allt gick som en dans, full pott på spåret, budföring och platsliggning följt av en lydnad som också gick bra, betyg på alla moment och överlag höga betyg. Summasummarum 293 poäng, uppflyttning och klassvinnare!!! Lycklig!!!



Ja, ni förstår, lite mysig Höstmarknad på det i söndags med kompisgänget så har man tankat på så mycket positiv energi det bara går i för det som komma skall! Tack alla inblandade, ingen nämnd, ingen glömd :-)

1 kommentar:

Unknown sa...

Låter som en underbar helg mitt i all oro. Åh vilken hund du fått! Fast det är ju också hundföraren det hänger på. Kram!