onsdag 26 september 2012

Ett oväntat besök

Sent i eftermiddags knackade det på dörren hemma hos oss. Där stod vännen Ulf som passerade förbi ute på ett jobb. Ulf bor utanför Uppsala/kombinerat med Härjedalen så han är definitivt en sällsynt gäst här. Sist vi sågs var för exakt ett år sedan en magiskt vacker helg i Härliga Härjedalen när han gifte sig med sin Pernilla. Ett oförglömligt bröllop, utomhusvigsel vid foten av Sonfjället. Det blev en blixtvisit eftersom han hade kollegan i bilen och som hade en tid att passa, men tio minuters audiens beviljades. Kul att han kom förbi - vi fick prata vidare på telefon sen, men härligt att ses och så oväntat och kul att han knackade på dörren. Verkligen inte vanligt att folk bara dyker upp utan att ringa innan så här i mobiltelefonernas tidevarv.

Annars onsdag idag = min nya yogadag. Lika skönt som förra veckan på mjukyogapasset på nya Yogahuset. Längtar redan till nästa pass :-)

Söndag och lydnadstävling med Polka närmar sig med stormsteg. Eftersom hon är en så pigg och glad liten dam diskuterade vi på träningen sist att på söndag gäller det att komma i god tid och hinna rasta henne på en rejäl promenad innan tävlingen startar för att hon förhoppningsvis ska vara lite lugnare. Provade den taktiken idag inför ett kort lydnadspass. Kruxet var bara att JAG inte orkade med någon ordentlig promenad... Kroppen fixar inte det just nu - så långt tänkte jag inte... Får tänka om. Bättre då att åka upp i skogen där jag kan strosa fram i sakta mak - Polka är grym på att rasta sig själv och springa runt fram&tillbaka&upp&ned. Det får nog bli en timma i skogen tidigt på söndagmorgon om planen med en välrastad hund (och en matte som orkar kliva ut på planen) ska gå i lås.

Inga kommentarer: