måndag 17 december 2012

Skidkungen!

Det var en överdrift att säga att det började gå rätt håll med utslagen och klådan bara för att jag var och hämtande två kartor tabletter i lördags morse... Visst har det möjligtvis hjälpt lite, men med betoning på LITE. Håller på att bli helt galen faktiskt eftersom jag hela tiden kämpar mot reflexen att börja klia...

Det som gick bra idag söndag var att stå ute i skidspåren och titta på Alex som åkte längdskidor - lagom svalt och inte så mkt klåda och något annat att koncentrera sig på.



Efter avslutad träning (1,5h) bjöds barnen på saft och bulle. Sen ville Alex direkt ut och åka mera skidor (han fick höra att en av idolerna Axelsson var i spåret). Han åkte nog i ungefär en timma till... Så om han hade träningsvärk förra måndan' så är det nog inget mot vad han kommer att ha den här måndan'!



Östnytt kom ut precis innan vi skulle åka hem och gjorde reportage - här kan ni se länken till det nyhetsinslaget, klicka på Östnytt den 16/12 kl 18:10 eller 19:55 (det kommer någon minut in i inslaget).




Musikhjälpen avslutades här på söndagskvällen. Abstinens kommer att infinna sig när årets bästa program är slut... Som vanligt skickar vi inga julkort (betyder inte att vi inte uppskattar de vi får, för det gör vi verkligen) utan skänker pengar till välgörenhet, och som de senaste åren har det fallit till musikhjälpen. Jag bestämde mig för att gå in och kolla i bloggstatistiken för att se hur många unika läsare varje inlägg har - ta det inlägg med flest läsare och sänka fem kronor per besökare. Inlägget med flest läsare var från den 5/12 (Tuff dag) och har läst från 240 st unika platser. Det innebär att vi önskade en låt (alltid Fairytales of New York) och skänkte 1200 kr till Musikhjälpen i deras arbete för att barn i slummen ska få tillgång till rent vatten!

Inga kommentarer: