torsdag 30 juli 2009

dag 7 efter transplantaion

Doktorn är positiv. Infektionsvärdet sjunker för varje dag och han hoppas på att vi har en "Take" om tre dagar. Take, innebär att man ser att benmärgen har börjat att producera blodkroppar efter transplantationen. Och det låter ju helt underbart i så fall!

Diarrén och illamåendet är inte borta men det är stor skillnand att behöva springa på toan 8-10 ggr per dygn till att att bara behöva gå 2-3 ggr per dygn.
Nu känns det verkligen som man kan börja blicka frammåt.

Patrik kom upp igår med en mp3-spelare i present, som han köpt ihop med ett gäng av mina kompisar. Jättegulligt! En snygg röd Sony Walkman. Så nu ni som har en massa mp3-filer hemma, t.ex. med ljudböcker och juste musik får hemskt gärna skicka över till mig!!!

Dagens MMS kommer från ett paradis i Loiredalen, Frankrike (längst ner) där Nilla är på semester och från Islands betagande inland där mina kusiner Eva och Pia är och reser/rider runt.

Var inne på en annan blogg och fick tipset om den här härliga filmsnutten på Youtube http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0
Ett härligt avslappnat bröllop!! Vi brukar prata om att det gäller att lägga ribban tidigt på en stor fest så att alla kommer i rätt stämning, misstänker att det här blev en rätt livat bröllopsfest!!!

3 kommentarer:

Tove sa...

har du läst hört "snabba cash" och stieg larson-böckerna`?

Pia Jakobsson sa...

Hejsan Anna, följer din blogg och försöker förstå vad du går igenom. Det är svårt att helt fatta, men det känns bra att kunna följa din dag och läsa att allt verkar gå enligt planerna även om det är tufft. Jag har jobbat en vecka nu efter en minst sagt fuktig semester, det var nog bara när vi var i Falsterbo som det inte regnade någon skätt på hela dagen. Nu är ju inte jag en fanatisk soldyrkare, men ett saltvattendopp är ju ändå skönt för själen. Fortsätter att följa din blogg och skickar en kram den här vägen. Pia

Polka & Chilli och deras klan sa...

Hej å tack för era fina kommentarer. Tove, ser fram emot CD-skiva med lite gott och blandat som du SMS'ade att ni skulle skicka. Härligt!
Håller med dig Pia, ett saltvattendopp är skönt för själen. Har inte blivit ett ända sånt för mig det här året, är dock lite stolt över att ha premiärbadat i Vättern den här sommaren. Inga mer bad att se fram emot det här året heller (får inte bada nu de närmsta tre månaderna pga immunförsvaret).
kram Anna