onsdag 12 november 2008

Dag 24

Tillbaka i cyberrymden. Det var länge sedan nu. Sommaren och hösten har rullat förbi, det har varit ett väldigt rännande fram och tillbaka till sjukhuset för behandlingar, röntgen, provtagningar bla. bla. bla. Första halvan av cellgiftsbehandlingen gick relativt lättsamt, sen blev det tuffare men nu gott folk så närmar vi oss slutet.

Har en behandling kvar och räknar med att den är avklarad, och dess otrevliga effekter har klingat av, om 24 dagar. 24 dagar är inte många. I dag inhandlades en chokladkalender och ett datumljus (ni vet ett sånt man brukar ha från den 1 december fram till jul) för att hålla koll på nedräkningen.

Här kommer en bild som togs av en nytrimmad Bella för några helger sedan. En sån där solig, kall men klar helg då man inte ville gå in...

Årets rådjurssäsong är ju i full gång. Undertecknad har inte direkt orkat vara med ute på jakt (gick i ett kort drev dagen efter att denna bild togs) men Bella och hennes husse har varit ute några fler gånger i alla fall. Och ÄNTLIGEN har de lyckats skjuta ett rådjur för Bella. Det var Johans bror som stod för bedriften och fällde djuret som Bella drivit fram med fint skall!!! Superskoj!!

I slutet av september var jag och Bella med på en tvådagarskurs för en bruks- och lydnadstjej som heter Frida Sundberg (http://www.sundbergshundtjanst.se/). Vilken kick det var!! Suverän kurs som lärde oss massor och gav inspiration i mängder. Det finns antagligen inga moment som är omöjliga att lära in för våran del, även om det ofta känns så när man håller på och tränar. Vi har sedan dess försökt träna en del lydnad och spår när orken räckt till. Är verkligen laddade att starta lägre spår till våren :-)

Inga kommentarer: