söndag 15 juni 2008

Ny blogg

Välkomna till den nya bloggen!
Vi har väl antagligen tappat de flesta av våra gamla läsare eftersom våren har varit en katastof vad gäller blogguppdateringar. Nu tar vi nya tag med ny och förhoppningsvis bättre blogg och mer uppdateringar. Har tittat runt en längre tag på olika bloggar och dess upplägg. Gillar bloggar med automatiskt bloggarkiv och där man kan lägga upp hyfsat stora bilder. Vilket den här gör. Får väl efterhand göra den här sidan snyggare och trevligare.

Våren har dessvärre inneburit fler katastrofer. I mars uppdagades det att knölen i mitt högra bröst var en cancer. I slutet av april opererades jag och man tog bort hela bröstet och ett gäng lymfkörtlar dit det också spridit sig. Nu är hela processen igång och här efter midsommar börjar mina cellgiftsbehandlingar som kommer att pågå i nära ett halvår (dropp var tredje vecka). Efter det kommer man även att stråla. Allt för att försäkra sig om att all elak cancer är borta och INTE kommer tillbaka.

I bland slår livet runt i sådana volter att man inte riktigt hänger med...

3 kommentarer:

Dr Burns patient sa...

Anna & Bella! Två snygga bönor har nu en supersnygg ny blogg!

malleo sa...

Vad kul med en ny blogg! Ser gärna lite fler bilder på Alex fast det är Bellas blogg. Höres!

Caroline sa...

Tja, i brist på riktiga änder får man väl nöja sig med badankor... Det ser ju i alla fall ut som en schysst vattenapportering!!!