torsdag 11 oktober 2012

Klockan ringde

Hade ställt ett larm på telefonen och när klockan ringde var det dags att lämna den fridfulla skogen (och alla kantarellerna!!!) för att åka in till Onkologen. Dags för behandling 2:2 idag.



I gårkväll var jag hos en kompis på lite middag, fick supersmarrig jordärtskocksoppa. Receptet var hämtat hos en matbloggare (som varmt rekommenderas). Länk till receptet: http://mumsfillibaba.blogspot.se/2012/10/jordartskockssoppa-med-rak-och.html?m=1
Nina serverade inte räkorna till utan vi fick knaperstekt bacon att strö på och avocado&tomatsallad och stekt haloumi till. Underbart gott!!!

När jag kom hem igår fick jag av någon idiotisk anledning för mig att jag skulle Googla på biverkningar på min cellgift jag får - hamnade då på en rad bloggar skrivna av folk som är under behandling. Ursäkta språket men det verkar fan inte gå bra för någon som har liknande diagnos (Her 2 positiv, spridd bröstcancer). Tröstlöst att läsa och väldigt dumt! Ska aldrig, aldrig gå in på några bloggar igen (såvida inte någon kan tipsa om en som det får bra för).

1 kommentar:

Unknown sa...

Här kommer lästips: http://www.dn.se/insidan/insidan-hem/hon-har-levt-med-sin-cancer-i-23-ar
Kram!!! Tove